Info & Omgeving                                                                       

Noordwijk, een plek om verliefd op te worden.

Noordwijk is een moderne kustplaats met een rijke historie. Het is het bruisende hart van de befaamde Bollenstreek met als grootste blikvanger het 13 kilometer lange zandstrand. Maar ook de levendige boulevards, de sfeervolle oude dorpskern, robuuste duinen en weidse bossen zijn topattracties. Noordwijk is dan ook hét decor voor dagjes er op uit, zakelijke bijeenkomsten of heerlijke vakanties.
Dankzij uitstekende restaurants, tal van evenementen en activiteiten en een bruisend uitgaanscentrum, verveelt Noordwijk nooit. Bovendien bevinden zich binnen een straal van 40 kilometer steden als Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Den Haag. Even een dagje weg, om dan weer terug te komen in deze gastvrije badplaats: een plek om verliefd op te worden… en te blijven!

De Keukenhof  is een van de bekendste en mooiste bloementuinen van Nederland.   Het is een toeristische attractie op slechts 8 km van Noordwijk.

De Bollenvelden zijn een must om te bezoeken. De straat uit en linksaf en u bent er al. U kunt hier prachtige fietstochten maken.

Space Expo Noordwijk is de eerste grote ruimtevaarttentoonstelling van Europa en ligt op slechts enkele minuten rijden van Noordwijk.

Attractiepark Duinrell in Wassenaar voor als u met de kinderen een onvergetelijke dag wilt beleven.

Naturalis in Leiden is een natuurhistorisch museum dat nooit verveelt.